top of page
Affisch.JPG

Unikt sommarjobb för ungdomar inom kultur

Premiär för Flashback den 1/7 juli 2021.

Farsta Stadsdelsförvaltning erbjuder för andra sommaren i rad ungdomar möjligheten att arbeta inom kultur. Genom kulturföreningen Teater Accént och i samarbete med aktivitetshuset Sköndalsgården får 30 ungdomar ett sommarjobb och chansen att under tre veckor tillsammans skapa en föreställning från idé till färdig produktion. 

Regi: Amanda Krüger och Joel Schmidt

Flashback handlar om Carmen som dör.

Polisen lägger ner fallet omgående i tron att det rör sig om ett självmord. Men detektiverna Holmes, Watson och Gadget misstänker en annan orsak till det tragiska dödsfallet. Långsamt börjar sanningen uppdagas. En föreställning om gängkriminalitet, lojalitet och hämnd.

 

Spelas den 1/7 kl. 13:00 och 15:00

Biljetter måste bokas på teateraccent@gmail.com

Ange namn, telefon nummer och hur många biljetter du önskar så får du en bekräftelse. Begränsat antal platser.

Teater Accént är en kulturell plattform för ung scenkonst som varit verksamma sedan 1999, med ambitionen att låta unga kulturintresserade mötas inom kreativa sammanhang. Föreningen drivs av professionella kulturarbetare som arbetar för att minska kulturell segregation mellan sociala grupper och generationer. Många unga har genom Teater Accént börjat sina konstnärliga resor och arbetar idag som professionella skådespelare, producenter och regissörer bland annat.  ​

Alla aktiviteter genomförs i enlighet med Folhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner. 

Spelplats: Sköndalsgården

Sköndals Centrum 

Bagarfruvägen 44

Buss 188 mot Sköndalsbro från Gullmarsplan 

Restid ca. 10 min

bottom of page