top of page

medverkande

Felix Boija

Felix Boija studerar sista året på skådespelarprogrammet vid Stockholms dramatiska högskola. Felix har tidigare arbetat som skådespelare på Astrid Lindgrens värld och har sedan tidigare studier vid Wendelsbergs och Fridhems folkhögskola erfarenhet av sång, dans och musik. Felix har också stor vana i improvisation och har spelat ett flertal föreställningar tillsammans med Ö-gruppen på Stockholms improvisationsteater. Under 2017 medverkade Felix i Familjehistorier av Biljana Srbljanovic och ReAct på Teater Accént och 2018 som Läraren i Lektionen av Ionesco på Fria Teatern, Stockholm. För närvarande repeterar Felix rollen som journalisten i filmatiseringen av Laika Lars och jag. 

Felix

Karin Johansson

Karin Johansson är 24 år och född och uppvuxen i Stockholm. Efter gymnasieåren på Södra Latins Teaterlinje har hon bl.a. pluggat skrivande i Skåne och bott några omgångar i Frankrike. Senast för att studera skådespeleri på skolan Conservatoire Camille Saint-Saëns i Paris. Just nu läser Karin Översättarprogrammet på Stockholms universitet, inriktning franska. Tillsammans med några vänner driver hon även en feministisk scenkonstcirkel, SIFS. Clown, sång och Kleinteknik ligger henne särskilt varmt om hjärtat. Under 2017 medverkade Karin i Familjehistorier av Biljana Srbljanovic på Teater Accént.

Karin medverkade under 2018 som eleven i Lektionen av Eugène Ionesco.

Karin

Benjamin Black

Benjamin blev efter gymnasiestudier på ​S​ödra latins teaterlinje antagen​ till skådespelarutbildningen vid teaterhögskolan i Amsterdam (Amsterdamse Hoegeschool voor de Kunste)​, men valde istället att åka till Kuba för att studera musik, ​bl​.​a. vid det nationella konservatoriet för musik i Havanna. Väl hemma i Sverige fortsatte han sin musikutbildning som slagverkare på Musikhögskolan i Malmö. Parallellt med studier i genusvetenskap har han senare varit med och startat och drivit SIFS (Studiecirkel I Feministisk Scenkonst) och har även varit en av de konstnärliga ledarna för det internationella scenkonstprojektet Caravani i först Frankrike och sedan Kurdistan. Idag läser han vidare som sångare på Musikinstitutet Betel och är halvvägs igenom en fyraåriga utbildning till Feldenkraispedagog.

Benjamin medverkade under 2018 i Lektionen av Eugène Ionesco.

Benjamin
bottom of page