top of page
closer4.jpg

#TeAterklubben

Hösten 2022. Nu startar vi #TeAterklubben !

Teaterklubben start 8 september Torsdagar kl 18.00- 20.00

Har du ett intresse av att utvecklas som skådespelare på scen eller framför kamera? Eller är du nyfiken på hur det är att jobba backstage? Då är denna kurs för dig!
Välkommen till vår Teaterklubb som startar hösten 2022 på Sköndalsgården för dig mellan 13 och 16 år. Du behöver inga förkunskaper och det kostar inget att vara med. Vi träffas regelbundet vid 8 tillfällen och du som är med har stor möjlighet att påverka innehållet. Du får en chans att använda dina egna erfarenheter och berättelser om du vill. 
Kursinnehåll
Under kursens gång arbetar vi med övningar som syftar till att utveckla ditt berättande och personliga uttryck. Scenframställning är en central del där du bland annat får testa improvisationsteater, arbeta med text och minnesteknik och lära dig hantera nervositet genom röst -och rörelseövningar. 
Förutom att du kommer att öva dig att stå på scen, så kommer du också få lära dig mer om andra roller backstage, och hur dessa samverkar för att skapa en konstnärlig upplevelse. Ledare: Marcus von Plenker-Tind. Fler inbjudna pedagoger tillkommer.
Obs begränsat antal platser. Anmäl dig före 1 september 2022. 

Plats: Sköndalsgården, Bagarfruvägen 44 128 67 Sköndal

Anmäl dig till   teateraccent@gmail.com  

bottom of page