top of page

dantes skattjakt

av Linda Krüger

Dante kan inte sova, han letar efter sin vän Krocko som har försvunnit. I sitt sökande efter sin bästa vän hamnar han mitt i ett äventyr med de märkligaste figurer: Cirkusdirektören, citronfjärilen Bombolina, den ensamme Fyrvaktaren, Sjöjungfrun och många fler.

 

Dantes skattjakt är en musikalisk föreställning för de små, fylld av färgsprakande miljöer och tokiga situationer. Hos varje karaktär på vägen möter Dante en ny färg. Ska han kunna lära sig alla regnbågens färger under sitt äventyr?

 

Föreställningslängd: ca 30 min​
Målgrupp: 2-5 år

Gott grepp om sin publik... Fantasifulla utvikningar till Mozarts toner

Karin Helander /SvD

En spännande, rolig, pedagogisk och fartfylld föresällning som passar både stora och små. Från första sekund till sista höll skådespelarna publiken trollbunden. Underbart!

Carolina /Förskollärare & mamma, Sköndal

Dantes skattjakt är en härlig föreställning är  full av humor och  kul karaktärer. Man dras snabbt med i Dantes spännande resa, och när föreställningen var slut ville flera barn höra berättelsen en gång till.

”Finns den att låna som bok?”  Denna halvtimmesförställning har ett perfekt format för bibliotek och förskolor, jag rekommenderar den varmt!

Caroline Karlsson /Stockholms stadsbibliotek

Please reload

produktion och medverkande

Av: Linda Krüger

Regi: Agneta Ahlin

Musik: Mozart
Musikaliskt arrangemang: Linnea Vikström
Kostymsömnad: Sanna Nilsson
Grafik:
Hedvig Ullrich

Fotograf: Christer Fischier

Medverkande: Jonas Reinicke, Johannes Lönnå, Karin Mårtensson

bottom of page